Het gebruik van 2 beeldschermen scheelt tijd

Link naar dit artikel

Of je nu een eigen bedrijf hebt of bij een bedrijf in dienst bent. Het is te allen tijde belangrijk om je arbeidsproductiviteit hoog te houden. Een hoge arbeidsproductiviteit zorgt ervoor dat de werkgever tevreden is en voor jezelf is het fijn als je veel werk kunt verzetten.

Een hoge arbeidsproductiviteit is te behalen via diverse factoren. Deze factoren hebben voornamelijk te maken met de  instelbaarheid en mogelijkheden van de werkplek.

Zo is het allereerst belangrijk om een goed instelbare werkplek te hebben. Vooral de bureaustoel is hierbij erg belangrijk. Een goede stoel zorgt voor een goede en actieve zithouding. Een bureaustoel dient zo ingesteld te worden dat het gehele lichaam goed wordt ondersteund en dat de benen in 90 graden staan en de voeten plat op de grond. Het is belangrijk om helemaal naar achteren te schuiven op het zitvlak zodat de onderrug goed wordt ondersteund. De armleuningen dienen vervolgens op dezelfde hoogte te zitten als het bureaublad. Een tweede factor waarbij direct meer werk verzet kan worden in dezelfde tijd is het aanschaffen van een tweede beeldscherm. Het werken met twee beeldschermen werkt erg prettig en snel. Je kunt bijvoorbeeld op het ene scherm bezig zijn met de e-mail, terwijl je op het 2de scherm de nodige informatie opzoekt op het internet. De meeste computers zijn voorzien van 2 ingangen waar je beeldschermen op kunt aansluiten. Je kunt vervolgens bij je beeldscherm instellingen op de computer het 2de scherm instellen.

Een 2de beeldscherm zorgt er 100% zeker voor dat je meer werk kunt verzetten dan wanneer er wordt gewerkt met 1 scherm. Daarnaast werkt het prettig en aangenaam en de investering van het 2de scherm is snel terug verdiend.

Koop je ergonomisch werkplek voor een hoge arbeidsproductiviteit online bij een webwinkel als officecity.nl.  Een goede werkplek is wellicht een investering maar dit zal zich zeker snel terug verdienen. Een goede werkplek voorkomt ook lichamelijke problemen en brengt het ziekteverzuim omlaag.


Artikel geschreven door: admin
Aantal keer gelezen: 2297x
Toegevoegd op: 2013-12-04 10:05:09
Laatst gewijzigd op: 2013-12-04 10:07:29

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen