Emma Watson maakt studie af

Link naar dit artikel

De Engelse actrice Emma Watson heeft aangekondigd dat ze haar studie eerst gaat afmaken, voordat ze door gaat met acteren. Op dit moment is ze druk bezig met de promotie van haar twee nieuwe films: The Bling Ring en This Is The End. Want naast haar goede gevoel voor stijl heeft ze ook de brains.
Pauze voor Harry Potter
Twee jaar geleden laste Watson een pauze in voor haar studie Engelse literatuur aan de Brown universiteit, omdat ze het niet meer kon combineren met haar acteerwerk. In dat jaar was ze namelijk druk bezig met de promotie van Harry Potter, de films waarmee ze zo beroemd is geworden. Daarnaast kreeg ze dat jaar ook de Elle Style Award vanwege haar goede gevoel voor stijl. Ook gingen er geruchten dat Emma gepest zou worden wegens haar bekendheid. Wanneer ze een goed antwoord gaf in de les, zouden medestudenten ‘drie punten voor Griffoendor’ hebben geroepen. Zelf bevestigde ze dat deze roddels niet waar waren. Op Brown heeft Emma veel vrienden gemaakt, waar ze nog steeds veel contact mee heeft. Ze stopte puur omdat ze de studie niet meer kon combineren met het acteren.

In januari begint ze weer
De woordvoerder van Emma liet aan de Engelse Daily Mail weten dat de actrice in januari haar studie Engelse literatuur weer probeert op te pakken. Emma zal weer gaan studeren aan de Brown University. Tot die tijd is ze nog druk bezig met de promotie van haar nieuwe films zoals The Bling Ring. In deze film speelt ze een rol die ver van haar eigen persoonlijkheid af ligt. In The Bling Ring vertolkt ze namelijk een Hollywood dievegge die onder de tatoeages zit. Met deze film bewijst ze meer dan eens dat ze een goede actrice is en niet alleen maar een mooi gezichtje.

Emma en het theater
Nadat ze haar studie heeft afgerond, is Watson van plan om het theater in te gaan. Toen ze op Brown zat, heeft ze namelijk al wat theater gehad en het kameraadschap daarvan spreekt haar erg aan. Voorlopig is het nog even niet zo ver. We kunnen nog een tijdje genieten van Emma op het witte doek, voordat het een tijd stil zal zijn rondom de actrice wegens het afmaken van haar studie.


Artikel geschreven door: charlievdiem
Aantal keer gelezen: 4510x
Toegevoegd op: 2013-07-31 15:59:25
Laatst gewijzigd op: 2013-07-31 15:59:25

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen