Isabel Marant voor H&M

Link naar dit artikel

In dit artikel kun je alles lezen over de onlangs bekend gemaakte samenwerking tussen ontwerpster Isabel Marant en modeketen H&M. De samenwerking is groot nieuws in fashionland doordat Isabel Marant het laatste jaar een populaire ontwerpster is geworden. Van de collectie wordt dus veel verwacht.
Op 13-6-2013 werd bekend gemaakt dat Isabel Marant voor H&M een collectie zal gaan ontwerpen. Dit zal de welbekende designercollectie van H&M worden. Marant zal in de voetsporen treden van bekende ontwerpers als Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli en Viktor & Rolf.

Dat Isabel Marant voor H&M een collectie gaat ontwerpen, is groot nieuws in fashionland. De ontwerpster zal behalve een kledinglijn ook een accessoirelijn creëren. De lijn zal vooral gericht zijn op vrouwen en tieners. Wat bijzonder is aan de collectie, is dat ze haar eerste mannencollectie zal ontwerpen. De ontwerpster is onwijs blij met de samenwerking: “Ik ben geflatteerd met deze samenwerking. De kledingketen werkt met de beste designers en het is een eer.”

De stijl van Isabel Marant is erg ‘Parisien’: je dost je uit, maar met een zekere nonchalance. De stijl van Marant kun je het best omschrijven als rock ’n roll met een hippierandje. De ontwerpster is dol op nonchalant breiwerk, bloemenprints en boerinnenblouses.

Isabel Marant heeft het meest van haar bekendheid te danken aan haar succes met de Wedge Sneakers. Dit zijn de sneakers met de onzichtbare ingebouwde hak. Celebrities als Beyonce en Kate Bosworth waren weg van de schoenen en ook Miranda Kerr heeft ze in meerdere kleuren. Ook een hit waren de Embroidered Ankle Boots. Dit zijn de stoere puntige laarzen met print. Rosie Huntington-Whiteley werd meerdere keren met deze schoenen gespot. De schoenen van Isabel Marant zijn onder de bloggers ook een groot succes. Op veel blogs kom je ze tegen en ze zijn de droom van bijna elke blogger. Jammer genoeg hangt er wel een aardig prijskaartje aan de schoenen. Het is dus geen wonder dat ze van alle kanten gekopieerd werden.

Op het blog www.thelooksforless.nl vind je meer informatie over Isabel Marant en haar verleden als ontwerpster. De Isabel Marant voor H&M collectie zal vanaf 14 november 2013 in 250 filialen van H&M te koop zijn.

Artikel geschreven door: charlievdiem
Aantal keer gelezen: 2020x
Toegevoegd op: 2013-06-13 15:17:20
Laatst gewijzigd op: 2013-06-13 15:17:20

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen