Vakantie in AustraliŽ

Link naar dit artikel

Lees hier over vakantie in AustraliŽ, deze land heeft veel verschillende activiteiten. AustraliŽ is van veel aspecten voorzien, het is leuk voor de jongeren, en ook voor families, als je bijvoorbeeld natuur wilt bewonderen, met name de kangaroo\'s zijn erg populair!
Australië, een land waar veel landschap en natuur te bezichtigen is. Australië staat vooral bekend om de kangaroo. In Australië heb je veel natuur, hierbij komen ook natuurlijk de wilde dieren kijken. Australië is leuk om je familie te bezoeken. Je ontdekt nieuwe werelden van natuur, je maakt kennis met de Australische mensen, en ook in de steden is het erg gezellig. Op het gebied van toerisme, is er erg veel te doen in Australië.

Vakantie in Australië is erg interessant.  En van de steden in Australië, Cairns. Doordat de toerisme in Australië zo erg is gegroeid, is deze stad uitgegroeid tot het tropisch stadje van Australië. Dit is een belangrijke toeristenstad in Australië. Cairns ligt in het noorden van Australië. Wat het zo mooi maakt is het groene natuur, het witbruine zand, en natuurlijk de blauwe zee. Liggen er prachtige bergen die ook te bezichtigen zijn. Cairns is een goede plek om een ontdekkingsreis te beginnen met je familie.

Je hebt natuurlijk ook Sydney. Sydney is verkozen tot de grootste en het meest levendige sta van Australië. Doordat Sydney is gebouwd in de oevers van Jackson haven, heb je een prachtige uitzicht over de hele stad. Wat vooral bekend is in Sydney, is de Sydney Opera House. Dat is de gebouw aan het water, met de grote schelpen als plafond. Dit is prachtig om te zien. Ook heb je natuurlijk het gezellige nachtleven, waar je gezellig met je familie en vrienden wat kunt drinken.

Melbourne, dit is ook een interessante stad in Australië. Melbourne ligt aan de kust van Australië, in het zuidoosten. Melbourne is de hoofdstad van de staat Victoria. Dit is een sfeervolle stad met mensen van de hele wereld, daar staat Melbourne ook bekend om, om de multiculturele bevolking. In deze stad vind je ook oude gebouwen die zijn gebouwd in de Victoriaanse stijl, hierdoor heeft de stad ook een Europese tint. Melbourne heeft overigens ook een leuk nachtleven.Artikel geschreven door: Jan
Aantal keer gelezen: 5218x
Toegevoegd op: 2013-04-26 14:21:21
Laatst gewijzigd op: 2013-04-26 14:21:21

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen