Groothandel voor kappers

Link naar dit artikel

Bedrijfseigenaar versus consument In tijden van crisis is het voor de werkende mensen onder ons een zorg om het geld dat elke maand binnenkomt, een goede plek te kunnen geven. Wanneer we spreken over een kapperszaak en zijn handel, geldt bovengenoemde zorgen omtrent geld voor zowel de bGedrijfseigenaar alsmede de consument.

Winst door gebruik groothandel

Als bedrijfseigenaar van een kapperszaak heb je natuurlijk vele vaste lasten en wil je toch wel wat winst binnenhalen, zeker in tijden dat de consument toch al kritisch is wat zijn of haar uitgaven worden en al snel ergens op willen besparen.
Door de producten, zoals shampoo, conditioner, haarversiersels te verkopen in de kapperszaak tegen een mooie prijs, trekt dit de consument juist aan.

De prijs

 

Om tot zo'n prijs te komen, kan de groothandel voor kappers een uitkomst zijn.
Hier is voor iedere bedrijfseigenaar wat wils. Van shampoo-verkoop tot kammen, borstels, meubilair, scharen, messen, noem maar op! Er is veel te verkrijgen, met name van verschillende merken en dat allemaal bij dezelfde groothandel. Zeker als het gaat om een specifiek merk, welke niet zo snel verkrijgbaar is bij andere winkelhandelaren. Dan is zo'n groothandel zeker een uitkomst.
En het pluspunt hierbij is dat, wanneer je vaak van hetzelfde merk heel veel producten inslaat, dit aanzienlijk scheelt in het totale kostenplaatje.
Zo kan de bedrijfseigenaar zijn gekochte producten weer doorverkopen aan de consument
voor een lagere prijs. Maar wel zodanig, dat er winst uit te behalen valt.

Koop bij de  kappersgroothandel


Kortom, het is een uitkomst dat groothandels in Nederland zijn gevestigd voor vele bedrijfstakken. Dit maakt het aantrekkelijker voor de bedrijfseigenaren om producten te kopen en deze door te kunnen verkopen tegen een aantrekkelijke prijs aan de consument, waardoor deze blijft komen. En daarbij verdienen de groothandelaren er ook nog een aardig zakcentje aan. Dus heb je een kapperszaak, kijk dan bij de groothandel!

Artikel geschreven door: Frederique
Aantal keer gelezen: 5088x
Toegevoegd op: 2013-04-18 15:33:41
Laatst gewijzigd op: 2013-05-29 12:55:09

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen