Microdermabrasie behandeling

Link naar dit artikel

Microdermabrasie, een moeilijk woord waar maar weinig mensen de betekenis van weten. Jammer, want het is een goede oplossing voor een onzuivere huid. Deze methode wordt nog niet zo vaak toegepast omdat het nog niet bekend is bij veel mensen.

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een behandeling waarbij de bovenste huidlaag als het ware wordt verwijderd. De beschadigde en dode huidcellen worden opgezogen en verwijderd. Onder deze huidlaag bevind zich een nieuwe huidlaag die er frisser en nieuw uit zal zien. Deze behandeling is dus handig voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van acne.

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich om de 30 dagen. Wanneer men ouder wordt, kan dit proces zich gaan vertragen. Zo worden er bijvoorbeeld minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Hierdoor ontstaan er bijvoorbeeld rimpeltjes. Door middel van een microdermabrasie behandeling kun je de huidstructuur en de huidconditie verbeteren. Daarnaast wordt ook de stroming van bloed verbeterd.

Waarom microdermabrasie?
Een microdermabrasie behandeling wordt dus uitgevoerd wanneer iemand last heeft van een onzuivere huid. Andere redenen om een behandeling te ondergaan kunnen zijn:
- Een droge huid
- Een ruwe huid
- Acne
- Een vette huid
- Acne littekens
- Littekens
- Striae
- Een rokershuid
- Verstopte poriën

Hoe werkt de behandeling?
Tijdens een microdermabrasie behandeling worden dode en beschadigde huidcellen verwijderd. Onder deze laag die wordt verwijderd bevind zich ook nog een huidlaag. Deze is nog fris en nieuw, waardoor de onzuiverheden zullen verdwijnen. Als aller eerst wordt de huid gereinigd. Dit is logisch, want er mogen natuurlijk geen vuiltjes of andere dingen op de huid zitten tijdens de behandeling. Vervolgens worden de dode en beschadigde cellen weggeslepen en opgezogen in een apparaat.

Microdermabrasie apparaat
De behandeling wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat dat is ontworpen voor deze behandeling. Dit apparaat slijpt in eerste instantie de dode en beschadigde huidcellen weg, en vervolgens worden ze opgezogen.


Artikel geschreven door: jernos
Aantal keer gelezen: 2202x
Toegevoegd op: 2013-04-12 15:55:39
Laatst gewijzigd op: 2013-05-29 13:04:42

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen