5 leuke tips voor een leuke vakantie in Turkije.

Link naar dit artikel

Ben je van plan om een leuke vakantie naar Turkije te boeken? Lees dan zeker eens deze 5 tips die we voor je hebben opgesteld, daarin beschrijven we de 5 beste bestemmingen van Turkije zodat jou vakantie zo leuk mogelijk is!
  1. Marmaris. Marmaris ligt aan de Egeïsche Zee aan een kristalheldere baai. Het is een zeer levendige badplaats met 2 centra, het oude centrum en het toeristische centrum. De prachtige stranden lopen geleidelijk af wat ideaal is voor kleine kinderen. De badplaats heeft een van de grootste jachthavens van het Egeïsche kustgebied.
  2. Side. Bent u een cultuurliefhebber dan zit u goed in Side met overblijfselen uit de Griekse en Romeinse tijd. Bezoekt u vooral het oude Amfitheater en de Apollo tempel. De stad heeft veel van het oude karakter behouden u zult versteld staan van de oude architectuur en archeologische vondsten. Op iedere hoek ziet u een monument of ruïne. Side beschikt over veel winkels, restaurants en bars.
  3. Alanya. Alanya is gelegen aan de Turkse riviera en is een drukke badplaats. Het is een van de grootste en populairste vakantieoorden in Turkije. Alanya heeft een bruisend nachtleven en beschikt over zeer veel restaurants en winkels.Alanya is de stad van 2 baaien,gedeeld door een kaap met daarop een prachtig Ottomaans kasteel. Een zeer geschikte bestemming voor jong en oud!
  4. Bodrum. Bodrum is vooral bekend om zijn mooie baaien waar u kunt zeilen, zwemmen of duiken. Wilt u een watersport beoefenen dan zijn de prijzen zeer redelijk. U kunt ook een excursie maken naar het Griekse eiland Kos dat een half uur varen is vanaf Bodrum.
  5. Belek. In Belek vind u vakantiedorpen, all-inclusive resorts en prachtige zandstranden. Door zijn vele golfclubs wordt het de golf-hoofdstad van Turkije genoemd. Populaire bestemming voor Europese en Turkse voetbalclubs. Belek is populair onder investeerders in vastgoed.

Artikel geschreven door: Roy van Wensen
Aantal keer gelezen: 2084x
Toegevoegd op: 2013-04-10 10:40:42
Laatst gewijzigd op: 2013-04-10 10:40:42

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen