Wandkapstok kopen

Link naar dit artikel

Wandkapstokken zijn er in allerlei soorten en maten maar welke is er nu geschikt voor u en uw woning? Decofeelings.nl helpt u met dit artikel graag op weg bij de juiste keuze zodat u veel plezier heeft van uw wandkapstok!
Wanneer u de voorkeur geeft aan een compacte wandkapstok, is de kapstok thick en de bug van Spinder Design een goede keuze. Deze mooie bekende design kapstokken nemen zo min mogelijk ruimte in beslag en zijn super functioneel. Vind u deze kapstok mooi, maar heeft u toch wat meer ruimte nodig? Het misstaat helemaal niet om meerdere van deze minimalistische kapstokken naast elkaar te hangen! Deze kapstokken zijn ook zeer geschikt voor in de keuken of de badkamer om uw handoeken aan te hangen.


Wanneer u liever een kapstok heeft voor kleerhangers dan komt u uit bij een wat groter model kapstok. De kapstok detroit heeft bijvoorbeeld plek voor diverse hangers en is uitgevoerd met een handige hoedenplank voor al uw kleine spullen zoals handschoenen, hoeden en sjaals. Deze kapstok is uitgevoerd met een luxe hoogglans lak en een metalen frame. Verkrijgbaar in het wit en zwart en zal zeker niet misstaan in een modern interieur.


De kapstokken die voor de meeste klanten de voorkeur hebben zijn de kapstokken uit de serie Max en de serie Carve. Deze grote kapstokken bieden veel ruimte voor hangers, zijn uitgevoerd met haken voor de kinderen, die wat lager zitten en hebben tevens een handige hoedenplank. Deze kapstokken zijn uitgevoerd in geborsteld metaal of in een luxe RVS.


Wij hopen dat wij met dit artikel u op weg kunnen helpen met het aanschaffen van de juiste wandkapstok. Voor meer informatie over onze kapstokken, de complete collectie en afmetingen met fotos kunt u terecht in onze webshop op Decofeelings.

Artikel geschreven door: Gerard
Aantal keer gelezen: 2104x
Toegevoegd op: 2013-03-27 10:17:27
Laatst gewijzigd op: 2013-03-27 10:17:27

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen