Acrylnagels en gelnagels

Link naar dit artikel

Tegenwoordig worden kunstnagels steeds populairder bij de meisjes en vrouwen. Een kunstnagel soort die vaak gebruikt wordt is acrylnagels. Bij acrylnagels wordt de natuurlijke nagels een stukje verlengd. Het verlengen wordt gedaan door middel acryl. Acryl bestaat uit een mengsel van 2 dingen. Dat zijn vloeistof en poeder. Als je dit samenvoegt, krijg je een kneedbaar bolletje. Het bolletje kan je op je nagel plaatsen en daarna kan je in de juiste vorm boetseren.

Voor- en nadelen
Er zitten bepaalde voordelen aan acrylnagels. Het grootste voordeel is echter dat het natuurlijk uit ziet. Het materiaal is wel erg dun en daardoor kan het snel breken. Dat is wel een groot nadeel van de acrylnagels. Een ander groot nadeel is dat acryl geen glans heeft.

Onderhoud
Als je acrylnagels hebt, hoef je die weinig te onderhouden. Het is wel belangrijk dat je nagels en je nagelriem dagelijks insmeert met nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat je nagels in conditie blijven. Zo blijven je nagels flexibel en het voorkomt breuken.

Behandelen
Als je acrylnagels laat zetten, groeien je normale nagels wel eronder. Het is verstandig om 1 keer in de maand bij te werken. Hierdoor blijven je nagels mooi uitzien. De behandeling duurt meestal 1 uur.

Verwijderen
Acrylnagels kan je niet zomaar weghalen of afknippen. Dit zorgt ervoor dat je nagels beschadigd. Dit kan het best door een nagelstyliste gedaan worden, zodat je natuurlijke nagels goed blijven. Nadat de nagels verwijderd zijn, is het belangrijk dat je extra goed voor zorgt. Dat kan je doen door het dagelijks in te smeren met nagelriemolie. Ook kan je het zelf doen met een speciaal pakket. Met dit pakket kan je jouw natuurlijke nagels mooi houden. Het is wel belangrijk om de instructie op te volgen.
 
Acrylnagels
Acrylnagels zijn nagels die erg populair aan het worden zijn. Deze kunstnagels zie je in alle lengtes en in alle soorten kleuren. Verder zie je zo ook met bepaalde details. Hierbij kan je denken aan bloemen of sterretjes. Bij het zetten van acrylnagels wordt je echte nagels een stukje verlengd. dit wordt gedaan met behulp van acryl. Dit is een stof die uit vloeistof en poeder bestaat. Als je dit samenvoegt ontstaat een mengsel die kneedbaar is. De acrylnagels hebben verschillende voordelen. Het ziet natuurlijk uit, het is goedkoper dan gelnagels en het zetten duurt niet lang. Verder zitten er ook bepaalde nadelen eraan. De acrylnagels zijn erg dun, hierdoor kan het snel breken en het bevalt geen natuurlijke glans.

Gelnagels
Naast de acrylnagels zijn de gelnagels ook erg populair bij de vrouwen en meisjes. Bij het zetten van gelnagels, wordt er een kunstnagels die van plastic is op je nagel gezet. Vervolgens wordt het bewerkt. De nagels worden met behulp van gel behandeld. De komt in verschillende kleuren voor. De gelnagels zijn kunstnagels die erg stevig zijn, ook zijn ze flexibel en ze bevatten natuurlijke glans. Deze nagels zijn wel duur om te zetten.

Het verschil
Er zijn verschillen tussen acryl- en gelnagels. Het zetten van de nagels is anders, daarnaast worden acrylnagels gezet met acryl en gelnagels met plasticnagel. Hierdoor is de sterkte van de nagels verschillend. Acrylnagels zijn nagels die snel afbreken en gelnagels minder gemakkelijk. Verder is een ander verschil de prijs. Acrylnagels zijn goedkoper dan gelnagels.


Artikel geschreven door: acrylnagels
Aantal keer gelezen: 5067x
Toegevoegd op: 2013-03-26 12:04:07
Laatst gewijzigd op: 2013-05-29 13:00:33

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen