De minilening zonder BKR

Link naar dit artikel

De minilening zonder BKR blijkt een populaire vorm van lenen te zijn, zo hebben al honderdduizenden Nederlanders weleens gebruik gemaakt van deze dienst. Dit lijkt veel maar het aantal is wel goed te verklaren. Laten we eerst eens uitleggen wat een minilening precies is. Met een minilening kunt u snel en eenvoudig bedragen tot en met zevenhonderdvijftig euro lenen.

Bij deze leenvorm wordt geen rente berekend maar kosten. Zo kunt u al het maximale bedrag lenen voor iets meer dan een euro aan kosten, u dient er wel om te denken dat het complete bedrag met kosten binnen eenentwintig dagen weer moet worden terugbetaald. Bij de minilening kunt u lenen zonder BKR controle, u kunt dus negatief geregistreerd staan bij deze organisatie en toch lenen. Negatief geregistreerd staan is overigens geen schande, er zijn honderdduizenden Nederlanders met u die hetzelfde probleem hebben. Er zijn namelijk maatschappijen en bedrijven die voor het minste of geringste meteen een codering geven en daar kunt u flink last van hebben. Gelukkig geldt dit niet bij de minilening. Hier kunt u zonder problemen een aanvraag doen, ook al heeft u een codering bij het BKR. De minilening zonder BKR is dan ook erg populair, ook al omdat het aanvragen zo snel en simpel is.

Ook u kunt u een minilening zonder BKR aanvragen

Net als al die honderdduizenden Nederlanders die u voorgingen kunt ook u een minilening zonder BKR aanvragen. U hoeft daarvoor alleen het aanvraagformulier op de website van de minilening aanbieders in te vullen en daarna enkele documenten op te sturen, dit kunt u doen per e-mail, fax of reguliere post. Na ontvangst van deze stukken zal de afdeling acceptatie uw aanvraag beoordelen en is dit akkoord dan heeft u al binnen tien minuten het geld op de rekening staan. Op deze wijze wordt een klein bedrag lenen wel heel erg gemakkelijk en voor bijna iedereen toegankelijk. Heeft u eenmaal de eerste minilening afbetaald dan kunt u eenvoudig en snel daarna weer een tweede lening aanvragen. Vaak hoeft u dan niet eens meer de documenten in te sturen en heeft u direct het extra geld op uw bankrekening staan. Een minilening zonder BKR vraagt u uiteraard alleen aan als het echt nodig is maar het is wel fijn om te weten dat wanneer u dit dan doet u klantvriendelijk behandeld wordt en de afhandeling erg snel en simpel verloopt. Een minilening zonder BKR is er dus voor u.


Artikel geschreven door: GertJan
Aantal keer gelezen: 2087x
Toegevoegd op: 2013-03-09 09:25:50
Laatst gewijzigd op: 2013-05-29 13:18:35

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen