Resultaat microdermabrasie deel 2

Link naar dit artikel

Bij het ouder worden veranderen er een aantal dingen. Behalve dat je lichaam van binnen minder goed zal functioneren, zullen er ook veranderingen voorkomen rondom je uiterlijk. Je huid zal verrimpelen. Dit komt doordat je huidcellen minder snel vervangen worden. Dit proces kan je versnellen door een microdermabrasie behandeling te ondergaan.

Bij het ouder worden veranderen er een aantal dingen. Behalve dat je lichaam van binnen minder goed zal functioneren, zullen er ook veranderingen voorkomen rondom je uiterlijk. Je huid zal verrimpelen. Dit komt doordat je huidcellen minder snel vervangen worden. Dit proces kan je versnellen door een microdermabrasie behandeling te ondergaan. Dit een behandeling die ervoor zorgt dat je oude huidcellen verwijderd worden en dat je huid nieuwe cellen zal aanmaken. Deze behandeling kost niet zoveel tijd en is ook niet duur. Het is een makkelijke manier om snel en zonder pijn goed resultaat te behalen. Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die deze behandeling doen. Het wordt wel voornamelijk gedaan door wat oudere mensen, omdat die natuurlijk over meer rimpels beschikken. Het is toch fijn om op je 40ste net zo een mooie en zachte huid te hebben als iemand van 21?
 
Huidtypes
Microdermabrasie is een behandeling die je kan toepassen bij alle soorten huidtypes. Het maakt niet uit of je een dikke of een dunne huid hebt. Het microdermabrasie apparaat kan op iemand zijn huid ingesteld worden. Vaak bevind een acne litteken zich diep in de huid. Het apparaat kan dan gewoon zo worden ingesteld dat het dieper in iemand zijn huid kan komen.

Behandeling
Om een microdermabrasie behandeling te krijgen, moet je eerst een intake gesprek volgen. Tijdens dat gesprek kan een specialist zien wat voor huid je eigenlijk hebt. Na dat gesprek zal je een afspraak maken met de specialist. Zo weet je ook hoeveel behandelingen je nodig hebt en wanneer elk behandeling is.

Na de behandeling
Na een behandeling voel je dat je huid verandert. Dit komt doordat de bovenste oude laag verwijderd is. Je zult je frisser en jonger voelen. Je huid heeft echter wel tijd nodig om te herstellen.


Artikel geschreven door: microdermabrasie
Aantal keer gelezen: 2112x
Toegevoegd op: 2013-03-08 09:53:22
Laatst gewijzigd op: 2013-03-25 08:58:18

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen