Maak je telefoonhoesje écht persoonlijk

Link naar dit artikel

Als je net een nieuwe telefoon of tablet hebt gekocht wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen vallen, stoten of krassen. Nu kan je natuurlijk kiezen voor een standaard telefoonhoesje maar er is ook een alternatief. Namelijk een telefoonhoesje volledig op maat gemaakt naar jouw wensen.

Tegenwoordig is een mobiele telefoon niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Overal en altijd willen we bereikbaar zijn en het internet op kunnen om even snel iets op te zoeken of social media bij te werken. De telefoons worden dus al lang niet meer gebruikt om even snel te bellen maar voor nog veel meer andere zaken. Dit betekend dat je gemiddeld zo'n 50 keer per dag je mobiele telefoon uit je broekzak, jas of tas haalt om deze te bekijken en een handeling uit te voeren. Het risico op het beschadigen van je apparaat is hiermee erg groot.

Naast de mobiele telefoon zijn ook de tablets erg populair, makkelijk om nog even snel je e-mail te lezen en te beantwoorden of voor presentaties op het werk. Zowel in het zakenleven als privé een handig apparaat.

Er zit echter een groot nadeel aan deze vaak kostbare apparaten. Ze worden namelijk steeds dunner gemaakt en met materialen welke erg kras en stoot gevoelig zijn. Hierdoor raken deze vaak snel beschadigd. Nu kan je dan natuurlijk naar de dichtsbijzijnde telefoonwinkel gaan of online een leuk standaard hoesje kopen welke iedereen op het kantoor of in je klas al heeft.

Maar je kunt sinds kort ook kiezen voor een een uniek telefoonhoesje met je eigen opdruk. Bijvoorbeeld een foto van je vriend / vriendin of bijvoorbeeld je kind(eren). Natuurlijk is het ook mogelijk een foto van je favoriete idool of club te laten bedrukken. Binnen 5 werkdagen zal de bedrukte cover gemaakt worden en zonder extra kosten verzonden worden naar een op te geven adres in Nederland.


Artikel geschreven door: webzo
Aantal keer gelezen: 7485x
Toegevoegd op: 2013-03-06 06:43:07
Laatst gewijzigd op: 2013-04-29 07:41:22

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen