Krediet vergelijking

Link naar dit artikel

Je rijdt voordeliger auto als je online een krediet vergelijking doet! Jullie geliefde Hyundai is het repareren niet meer waard na een aanrijding en dus is er een financiŽle oplossing nodig voor jullie en de kinderen. Echter is je tegoed bij de bank niet hoog genoeg en zal je een krediet op afbetaling voor de auto moeten verkrijgen.
Het vergelijken van een voordelige auto financiering, hoe doe je dat eigenlijk? Voordelig een doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen bij een plaatselijke ING of Rabo bank klinkt vertrouwd, maar die banken vragen hoge tarieven voor een auto financiering. Niet alleen het surfen op Speurders naar een gebruikte auto kost tijd, ook het vinden van de juiste krediet voorwaarden kost je tijd en moeite.

 Acht Van de tien financiers komen ze in grote mate met lok rente tarieven. Het begin is vaak zeer voordelig, bijvoorbeeld de eerste zes maanden geen rente betalen. Maar let hier goed op na de begin periode nu echt beginnen. Veel krediet verstrekkers die een persoonlijke lening aanbieden voor een nieuwe auto berekenen na de voordelige begin maanden tot wel 15% rente per jaar over de kredietsom.

Het is dan ook absoluut aan te raden om bij verschillende financiële vergelijk websites een berekening op te vragen voor een auto lening. Verkopers van financiële producten die de boel niet belazeren, hebben hier mee geen problemen. Neem alle aanbiedingen naast elkaar en vergelijk ze aandachtig, zowel de procentuele vergoeding die je gaat betalen als de looptijd van de lening.

Een nieuwe auto aanschaffen op krediet neemt toch een aantal gevaren met zich mee. Het zal je maar gebeuren dat je tweedehands Fiat 500 C te klein is voor de nieuwe gezinssituatie halverwege het doorlopend krediet. Kijk daarom zorgvuldig naar de lengte van de persoonlijke lening als de verwachte levensduur van de auto en sluit eventueel een speciale verzekering af.

Levi en Larisse uit Medemblik hebben een tweedehands Mercedes B-Klasse met bouwjaar mei 2006, met net éénentachtigduizend kilometer op de meter en twaalf maanden dealer garantie gekocht. Dit dankzij een "gunstige" financiering bij de plaatselijke auto handelaar. De eerste twaalf weken betaalden ze 0% vergoeding en hoefden ze nog niet af te lossen. Wat ze echter waren vergeten was dat na de eerste periode van goedkoop lenen, nu de periode van 12,5% rente per jaar van start ging en met drie naar de universiteit gaande jonge dames, was deze "goedkope" persoonlijke lening veel zwaarder dan afgesproken.

Abdula(34) Voorst
De online auto financiering is elke donderdag gratis de week inkopen halen, zoveel scheelt dat met de bank.

Nick(34) Berkelland
Met een lening van de Rabobank hadden we de Fiat waarschijnlijk niet kunnen terug betalen.


Artikel geschreven door: admin
Aantal keer gelezen: 2166x
Toegevoegd op: 2013-03-03 09:36:39
Laatst gewijzigd op: 2013-03-03 09:36:39

De copyrights van artikelpromo.nl zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen